ABC E Business uw expert in ERP Software

doorJustin

ABC E Business uw expert in ERP Software

ERP Software is een pakket software waarmee u uw bedrijfsprocessen kan stroomlijnen. Het idee van een ERP pakket is dat alle processen die binnen uw bedrijf lopen ook in het systeem staan. Zo kan u duidelijk een beeld krijgen van hoe veel tijd en materiaal uw processen kosten. Op die manier kan u gerichter inkopen en verkopen. Wanneer u een  order krijgt weet uw inkoop afdeling ook precies hoeveel materiaal er ingekocht moet worden om uw order af te ronden. Dit kan doordat alle afdelingen van uw bedrijf geïntegreerd zijn in uw ERP software pakket.

ERP Software, wat is het?

ERP in de cloudU heeft natuurlijk wel vaker gehoord van ERP software. ERP software is een totaal pakket waarin alle bedrijfsprocessen in gezet kunnen worden. Toen computers nog minder krachtig waren werd er vaak per afdeling een software pakket ingezet waarin de processen van die afdeling bijgehouden werden. Dit zorgde ervoor dat de afdelingen eigenlijk niet goed met elkaar konden communiceren, zeker niet op het gebied van ICT. Om die reden zijn er verschillende ERP software pakketten ontwikkeld, die steeds verder door ontwikkeld werden. Tegenwoordig bieden veel van de verkopers van ERP software ook werken in de cloud aan.

ERP Software in de cloud

Wat zijn de voordelen van werken in de cloud? Er zijn verschillende voordelen van werken met ERP software in de cloud. Ten eerste wordt het onderhoud voor u geregeld. Uw ERP software pakket wordt up to date gehouden door uw profider. Ook zal uw profider uw servers goed onderhouden en voor de backups zorgen. Een ander groot voordeel van werken in de cloud is dat u altijd bij uw gegevens kan, ongeacht uw lokatie. Het enige wat u moet hebben om bij uw data te komen is een verbinding met het internet. Mocht u meer informatie willen over ERP software of over werken in de cloud, neem dan contact op met ABC E Business, wij staan voor u klaar!

Over de auteur

Justin administrator