Auto naar Duitsland exporteren RDW erkend bedrijf

doorJustin

Auto naar Duitsland exporteren RDW erkend bedrijf

Waarschijnlijk ziet u op tegen alle drukte rondom uw verhuizing naar Duitsland en snakt u naar een vermindering van de stress. Besteed de uitvoer van uw voertuigen uit aan een auto naar Duitsland exporteren RDW erkend bedrijf. GlobalCar belooft een feilloze afhandeling. Geen enkel probleem na de ervaringen in de afgelopen vijfentwintig jaar. Bij het vertrek uit Nederland moeten zo veel dingen geregeld worden. Door onze diensten af te nemen, heeft u in ieder geval een zorg minder. Auto naar Duitsland exporteren RDW erkend bedrijf start nadat u het volledige kentekenbewijs, het overschrijvingsbewijs en alle kentekenplaten bij ons achter gelaten hebt. Vanaf dat moment heeft u er werkelijk geen omkijken meer naar. Wij garanderen dat de juiste procedures gevolgd worden. Dat is de rotsvaste zekerheid van auto naar Duitsland exporteren RDW erkend bedrijf.

Auto's exporterenZodra de uitvoerverklaring en speciale kentekenplaten van de Nederlandse RDW zijn ontvangen, kan de auto in kwestie legaal naar het buitenland worden vervoerd. Auto naar Duitsland exporteren RDW erkend bedrijf is een verstandige keus. Binnen een 14-daagse periode moet de uitvoer plaatsvinden. Overtredingen worden streng bestraft, dus houdt u zich aan de regels die wij specifiek doorgeven. Eenmaal op uw nieuwe adres aangekomen, wordt de wagen ingeschreven in het Duitse kentekenregister. Alle plichten worden overgezet naar de nieuwe situatie: een nieuwe verzekering wordt van kracht en Duitse belastingen worden voldaan.

Auto naar Duitsland exporteren RDW erkend bedrijf: snel en zorgeloos

GlobalCar uit Oud-Beijerland heeft een onberispelijke reputatie. De dienstverlening is samen te vatten als snel en zorgeloos. Emigreer naar het Duitsland zonder ook maar een dag uw geliefde auto te hoeven missen. Doordat wij de Duitse regelgeving tot in detail tot ons hebben genomen, zullen er achteraf nooit verrassingen ontstaan. Tegen een schappelijke vergoeding maken we alles rond en bespaart u waardevolle tijd. Een auto naar Duitsland exporteren? Maak vandaag nog een afspraak!

Over de auteur

Justin administrator