Een boek laten drukken in kleine oplage

doorJustin

Een boek laten drukken in kleine oplage

U heeft een boek geschreven, en nu wilt u uw boek drukken in kleine oplage, wellicht zelfs slechts een enkel exemplaar. Kan dat eigenlijk wel een enkel boek laten drukken? En is dit niet verschrikkelijk duur? Natuurlijk kost het drukken van een enkel boek meer per boek dan een grotere oplage. Echter hoeft het niet heel duur te zijn. De kosten van het drukken van een boek bestaan uit een aantal factoren. Zo zijn er verschillende technieken die verschillende opstart prijzen hebben. Het is natuurlijk heel duur om een enkel boek te drukken met behulp van de offset methode. Echter zal dit voor een zeer grote oplage heel voordelig zijn, de opstart kosten zijn hoog, maar de druk kosten laag. Een alternatief is een professioneel inkjet systeem, wat een relatief lage opstart kosten heeft, de kosten per product liggen wel hoger. Uw boek laten drukken met een van deze methodes? Dan his het verstandig om te weten dat het omslagpunt tussen deze twee methodes ligt op ongeveer 500 exemplaren.

Een boek laten drukken bij Ipskamp Printing

Boek laten drukken kleine oplageWanneer u een boek wilt laten drukken, neem dan eens contact op met Ipskamp Printing. Wij hebben ondertussen ruim 35 jaar ervaring in het drukken van boeken en aanverwante producten zoals magazines, proefschriften, brochures en manuals. Voor kleine oplages bieden wij 2 verschillende drukmethodes, namelijk Premium Print en Premium Plus Print. Premium Print is een inkjet methode die super efficiënt is. De voordelen zijn legio, zo is het snel, milieuvriendelijk, lage kosten, is er geen voorraad nodig en krijgt u ook nog eens de perfecte afdrukkwaliteit. De Premium Plus Print methode is een digitaaldruk in drytoner. Dit geeft een iets ander eindresultaat. Het eindresultaat zal iets meer glossy zijn, wat uitermate geschikt is voor kunstboeken of brochures of boeken die gedrukt zijn op zwaarder offset papier. U kunt eenvoudig uw boek laten drukken in een van deze methodes bij Ipskamp Printing.

Meer informatie over een boek laten drukken

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan kan u altijd contact opnemen met Ipskamp Printing. Naast dat wij graag uw boek gaan drukken, staan wij ook altijd voor u klaar met advies. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze checklist “Een boek laten drukken.”

Over de auteur

Justin administrator