Thesis drukken

doorJustin

Thesis drukken

U heeft uw doctoraat bijna binnen. De laatste stappen zijn uw thesis drukken, verdedigen en natuurlijk het feest naderhand. U bent klaar met schrijven en uw promotor heeft uw thesis goed gekeurd. Nu is het zoeken naar een drukker die uw proefschrift kan drukken. Waar moet u op letten wanneer u een thesis drukken laat? Er zitten natuurlijk kosten aan het drukken van elk boek, een aangezien een thesis over het algemeen in kleine oplage gedrukt wordt kan de prijs per boek relatief hoog liggen. Ook omdat u uw promotie het liefst afsluit met een mooi boek, kwaliteit van drukken is waarschijnlijk zeker zo belangrijk als de prijs.

Laat Ipskamp Printing uw thesis drukken

ThesisWanneer de prijs kwaliteit verhouding goed moet zijn, neem dan contact op met Ipskamp Printing. Wij hebben veel ervaring en willen ook graag uw thesis drukken. Wij staan dan ook altijd voor u klaar in advies en daad. Ook wanneer er spoed geboden is bij het drukken van uw proefschrift, dan staan wij voor u klaar. Natuurlijk behandelen wij ook uw thesis met de grootst mogelijke discretie en zorg!

Thesis drukken, snel en goed geregeld

Door ruim 35 jaar ervaring in het drukken van proefschriften, wij drukken jaarlijks meer dan 1000 proefschriften, kunnen wij u van optimaal advies voorzien en uw thesis drukken. Wij bieden u de keuze tussen verschillende technieken die verschillend geprijsd en resultaat geven. Voor grote oplages (meer dan 500 boeken) wordt de offset methode belangrijk, echter worden de meeste proefschriften in veel kleinere oplage uitgebracht. Wij bieden 2 technieken aan die zeer concurrerend zijn op kleine oplagen. Laat u adviseren door onze experts!

Een tip die wij direct kunnen geven die niet direct te maken heeft met thesis drukken is, onderzoek eens naar de mogelijkheden die er zijn om kosten die u maakt voor u promotie af te trekken van de belasting. Zo kan u een deel van de kosten die u maakt voor uw promotie, zoals uw thesis drukken, terug krijgen via de belastingaangifte! Meer informatie hierover vindt u hier.

Over de auteur

Justin administrator